Vill du visa några av dina produkter på din startsida? Att visa några produkter på startsidan är bra då dina nya besökare direkt kan få en idé om vad just din butik säljer och du kan direkt exponera de produkter som du främst önskar sälja.

Så lägger du till ett Rutnät med produkter

Navigera till Utseende > Tema och tryck sedan på Anpassa Tema. Väl där så navigerar du till fliken Startsida och trycker på Lägg till Sektion. I rullistan så väljer du Rutnät med produkter och trycker på Lägg till. Nu kan du välja vilken kategori vars produkter du önskar visa samt hur många du vill ska visas på en rad i både din mobila enhet och desktop.

Vill du inte visa alla dina produkter i kategori, eller vill du kanske visa lite blandade produkter från olika kategorier?

Om du önskar visa ett mindre antal produkter från en kategori eller produkter från olika kategorier i ett och samma rutnät med produkter så är det fullt möjligt. Det du då behöver göra är att skapa en ny kategori genom att navigera till Kategorier i din kontrollpanel och sedan trycka på Skapa Kategori. Därefter väljer du namn på kategorin samt i valet om Lägg till i Navigering så väljer du Nej. Din kategori kommer då enbart finnas i kontrollpanelen och inte visas i din butik. Gå sedan till Produkter i din kontrollpanel och tryck på Redigera för de produkter du önskar visa på startsidan, och lägg till din nyskapade kategori i fältet för Kategorier. När du har lagt till alla de produkter som du önskar visa på startsidan i den nya kategorin så kan du navigera till Tema > Anpassa Tema > Startsida > Rutnät med produkter och se till så att den nya kategorin är vald för Produktkategori. Nu ska de produkter som du lagt till i den nya kategorin visas på din startsida!