Genom Stripe kan du ta betalt med de vanligaste svenska och internationella korten. Det krävs inget specifikt avtal för att börja använda Stripe som betalningsmetod i din butik – allt du behöver göra är att registrera dig, något du enkelt gör när du aktiverar betalningsmetoden i kontrollpanelen. Stripe tar inga kostnader om du inte säljer något, endast en transaktionsavgift vid försäljning. Du kan läsa mer om Stripe’s kostnader här.

Så här aktiverar du Stripe:

1. Navigera till Kassa > Betalsätt.
  2. Lokalisera Stripe och klicka på Aktivera.
  3. Efter att ha klickat på aktivera kommer du att guidas genom en installationsprocess. Fyll i all nödvändig information som Stripe efterfrågar för att slutföra aktiveringen.
  4. Därefter aktiveras Stripe automatiskt i din kassa.

Relaterade länkar:

Stripe: Hur aktiverar jag Apple Pay och Google Pay?