När du har anslutit dig till Unifaun är det dags att aktivera. Hur du ansluter dig kan du läsa om här.

1. Navigera till Inställningar > Automatisera fraktsedlar.
  2. Ange om du har ett befintligt konto hos Unifaun.
  3. Ange den transportör du använder som standard under ”Transportör”.
  4. Ange ditt kundnummer hos transportören.
  5. Ange vilken tjänst du använder hos transportören under ”Välj tjänst”.
  6. Ange hur du vill att kunden ska aviseras vid leverans.
  7. Fyll i API-ID och API-Hemlighet under punkt 2. Läs mer här om hur du hittar dem.
  8. Fyll i den information du vill ska stå som avsändare på fraktsedeln under punkt 3.

Nu är du redo att använda Unifaun!