För att kunna lägga till Bildval för produktvarianter behöver ni först aktivera funktionen Avancerade Produktval.

Lägg till Bildval på en produkt

1. Navigera till produkten, i er kontrollpanel, som ni vill erbjuda Bildval på, t.ex. klädesplagg med olika färg varianter.
  2. Klicka på Hantera produktval.
  3. Välj typen Bildval för produktvalet som ni vill erbjuda bildval på. (Se bilden nedan)

Hantera Produktval - Bildval
    Hantera Produktval – Bildval

4. Klicka på Spara och stäng sedan dialogrutan.
  5. Ni kommer nu kunna koppla en bild till varje variant genom att klicka på ikonen. (Se bilderna nedan)

Klicka på ikonen för att koppla en bild till varje variant
    Klicka på ikonen för att koppla en bild till varje variant
    Välj sedan en bild för varianten
    Välj sedan en utav era uppladdade produktbilder för att koppla till varianten och klicka på Spara

6. När ni har kopplat en bild till en variant så kan ni se bilden vid variant-namnet.

Bilder kopplade till varianter
    Bilder kopplade till varianter

7. Spara produkten. Klart! Se bilden nedan för exempel på hur detta ser ut i butiken.
Exempel på produkt med Bildval
Exempel på produkt med Bildval