För att kunna lägga till Bildval för produktvarianter behöver du aktivera funktionen Avancerade Produktval under Inställningar.

Så här lägger du till Bildval på en produkt:

1. Navigera till Produkter och redigeringsläget för produkten som du vill erbjuda bildval på t.ex. klädesplagg med olika färg varianter.
  2. Scrolla ned till val & varianter och klicka på knappen Hantera produktval.
  3. För dina existerande Produktval kan du välja Typ. Välj typen Bildval för ditt produktval som du vill erbjuda bildval på:

Hantera Produktval - Bildval

4. Klicka på Spara och stäng dialogrutan.
  5. Koppla en bild till varje variant genom att klicka på ikonen med pilarna:

Klicka på ikonen för att koppla en bild till varje variant

6.  Välj sedan en av dina uppladdade produktbilder för att koppla till varianten och klicka på Spara.

Välj sedan en bild för varianten

7. När du har kopplat en bild till en variant så kan du se bilden vid variant-namnet:

Bilder kopplade till varianter

8. Spara produkten och det är klart. Nu finns dina bildval på produktsidan:

Exempel på produkt med Bildval