Om du använder landsspecifika momssatser i butiken så kan du ställa in vilken kontoplan beställningar från specifika länder ska synkroniseras mot. Detta underlättar bokföringen för dig som säljer inom EU där du som butiksägare behöver debitera köparlandets moms på försäljningen.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar > Automatisera med Fortnox i din Quickbutik kontrollpanel.
  2. Klicka på Öppna inställningar för koder (avancerad).
  3. Lokalisera sektionen Landsspecifika momssatser & kontoplaner och fyll i önskade kontoplaner för respektive land.
    CleanShot 2022-05-05 at 16.00.02@2x
  4. Klicka på Spara & verkställ!