Hanterar du hela eller delar av butikens koppling till Fortnox manuellt eller behöver du av andra orsaker synkronisera en beställning eller produkt manuellt så görs detta snabbt och smidigt från kontrollpanelen.

Så här skickar du en beställning manuellt till Fortnox:

1. Navigera till Beställningar.
  2. Klicka in på en beställning som du önskar synkronisera med Fortnox.
  3. Klicka på Fortnox-knappen uppe till höger.
  4. Klart. Nu skickas informationen över inom ett par minuter.

Så här skickar du en produkt manuellt till Fortnox:

1. Navigera till Produkter.
  2. Redigera produkt som du önskar synkronisera med Fortnox.
  3. Klicka på Fortnox-knappen uppe till höger.
  4. Klart. Nu skickas informationen över inom ett par minuter.