I Quickbutik finns en inbyggd logg-funktion tillgänglig för dig som har en aktiv koppling till Fortnox.

Så öppnar du din logg för Fortnox:

1. Gå till Inställningar > Automatisera med Fortnox.
  2. Klicka Öppna logg.

Fortnox kräver att varje produkt och produktvariant har ett unikt artikelnummer. Det finns även en funktion för dubbletter, för att hjälpa dig hitta produkter med samma artikelnummer (som kan orsaka oväntade fel med Fortnox).

Så hittar du dubbletter:

1. Gå till Inställningar > Automatisera med Fortnox.
  2. Klicka Hitta dubbletter.
  3. Säkerställ att du ser meddelandet ”Godkänd. Du har inga dubbletter (artikelnummer).”