I Quickbutik finns en inbyggd logg-funktion tillgänglig för dig som har en aktiv koppling till Fortnox. Denna visar status för pågående samt genomförda hämtningar och synkroniseringar.

Så här öppnar du din logg för Fortnox:

1. Gå till Inställningar > Automatisera med Fortnox.
  2. Klicka Öppna logg.

Fortnox kräver att varje produkt och produktvariant har ett unikt artikelnummer. Det finns även en funktion för att hjälpa dig hitta produkter med samma artikelnummer (som kan orsaka oväntade fel med Fortnox).

Så här hittar du dubbletter:

1. Gå till Inställningar > Allmänt > Verktyg för felsökning.
  2. Klicka Hitta dubbletter av artikelnummer.
  3. Säkerställ att alla produkter och varianter har ett artikelnummer samt att de är unika.