Quickbutik följer dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft 25 maj 2018. GDPR är förkortning på dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation). GDPR handlar om behandling av personuppgifter och är en EU-lag som kommit till för att säkerställa att personuppgifter som hanteras av företag görs det på rättsliga grunder så att skydd, integritet och sekretess säkerställs.

Som exempel användning av cookies där många behandlar användarens personuppgifter. Själva hanteringen och behandlingen av denna typ av information omfattas av GDPR. Klicka här för att läsa information om GDPR.

GDPR Compliant

GDPR Compliant är ett verktyg vi har tagit fram som hjälper dig följa GDPR enklare. För att följa dataskyddsförordningen (GDPR) ska du ha en rättslig grund för att lagra och behandla personuppgifter. Därför har vi skapat en skräddarsydd och automatisk översikt till dig med alla aktiva funktioner som berör personuppgifter.

Så här aktiverar du GDPR Compliant:

1. Navigera till Inställningar, lokalisera GDPR Compliant, klicka på switch-knappen och välj Öppna.
  2. I översikten ser du de aktiva funktioner som berör personuppgifter.

Bra att veta

Översikten skall endast anses som vägledande och kan inte anses för att vara fulltäckande.