Du kan enkelt lägga till till en TikTok Pixel i butiken genom att endast ange ditt Pixel ID.

Så här gör du:

1. I TikTok Adsmanager navigerar du till Assets > Events > Web events.
  2. Skapa upp en ny Pixel eller kopiera ditt ID för en befintlig.
  3. Logga i i din Quickbutik kontrollpanel. Navigera till Inställningar > Mätning & spårning.
  4. I fältet TikTok Pixel ID anger du ditt ID som du kopierade från TikTok.
  5. Klicka på Spara ändringar.
  6. Klart.

När du har gjort ovanstående installeras automatiskt din TikTok Pixel i din butik och du behöver alltså inte lägga till något i källkoden för temat.

Följande händelser (events) kan nu triggas allteftersom era besökare surfar runt i butiken, lägger till varor i varukorgen och slutför beställningar: Search, ViewContentAddToCartInitiateCheckoutCompletePayment.

Tips

I webbläsaren Chrome kan du installera verktyget TikTok Pixel Helper. Detta kan du använda för att verifiera att din TikTok Pixel fungerar som den ska i din butik. Du kan läsa mer om Tiktok Pixel Helper här.