Med Utökad spårning för TikTok får du möjlighet att komplettera datainsamlingen till TikTok. Detta för att optimera effekten av din annonsering ytterligare. Utökad spårning är en komplettering till Tiktok Pixel och används tillsammans.

Så här aktiverar du Utökad spårning:

1. Säkerställ att du har aktiverat TikTok Pixel i butiken enligt följande guide.
  2. I TikTok Adsmanager går du till Assets > Events > Web events.
  3. Klicka på Pixeln som du använder för butiken och sedan Settings.
  4. Klicka på Generate access token under Events API.
  5. Kopiera ditt token som visas.
  6. Navigera till Inställningar > Mätning & Spårning i din Qiuckbutik kontrollpanel.
  7. Bocka i rutan Aktivera
  8. Klicka på Spara ändringar. Klart!