För att aktivera Payson Checkout 2.0 behöver du skapa ett konto eller logga in i din kontrollpanel.

Såhär gör du:

1. Gå in och skapa ett konto eller logga in hos Payson här.
  2. Fyll i informationen om du skapar ett konto.
  3. När du är inloggad och klar, navigera till Integrations, kopiera agent ID och API-nyckel.

Aktivera Payson i Quickbutik:

1. Navigera till Kassa > Betalsätt.
  2. Välj att aktivera Payson Checkout 2.0.
  3. Klistra in Agent ID och API-nyckel du hämtade från Payson.
  4. Tryck Spara.
  5. Klart. Payson Checkout 2.0 är nu aktiverat för din webbutik.

Bra att veta

Du måste ha fyllt i information hos Payson så din profil blir komplett, annars kan du inte hitta ditt Agent ID och API-nyckel.