En orderbekräftelse, eller beställningsbekräftelse, består av ett meddelande och en orderspecifikation som skickas ut till kundens e-postadress efter att de slutfört en beställning i din butik. Du kan fritt lägga till och uppdatera rubriken och meddelandet av beställningsbekräftelsen som skickas till kunden.

Orderspecifikationen innehåller all information om beställningen och det är i dagsläget inte möjligt att ändra den på egen hand.

Så här ändrar du i beställningsbekräftelsen:

1. Navigera till Inställningar > Utgående e-post.
  2. Lokalisera Beställningsbekräftelse och gör dina ändringar för Rubrik och Meddelande.
    Du kan lägga till allt från allmän information, praktisk information eller även möjlighet för merförsäljning genom att t.ex. ange en rabattkod för nästa köp.
  3. Bocka i Använd Logotyp om butikens logotyp som du laddat upp under Inställningar > Varumärke ska infogas i beställningsbekräftelsen. Vänligen notera att om du laddat upp en annan logotyp i inställningarna för ditt tema så är det denna logotyp som kommer visas på din beställningsbekräftelse istället.
  4. Klicka på Spara ändringar.