Du har möjlighet att ställa in en specifik vikt för varje produktvariant av en produkt. Detta kan vara bra om du har fraktsätt baserad på vikt och du önskar att produktvarianten som väger mer, ska ha en annan vikt. Så här gör du:

1. Navigera till Produkter i ditt kontrollpanel.
  2. Redigera den produkten som du vill ändra vikten på.
  3. Gå ner till produktvarianten som du önskar att ändra. Klicka på svarta kugghjulet som finns bredvid.
  4. En ruta med inställningar dyker upp. Bocka av ”Ingen” vid vikt och ange sedan vikten (i gram).
  5. Klart!