Vid e-handel så är det krav på att kunden ska få en orderbekräftelse. Detta skickas automatiskt ut till din kund när dem genomför sitt köp på den e-postadress som dem angivit i kassan. Orderbekräftelsen även kallad beställningsbekräftelsen innehåller fullständig orderspecifikation som kunden har rätt till.

Du kan redigera din beställningsbekräftelse och ändra det meddelande som skickas med beställningsbekräftelsen samt fraktbekräftelsen.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar i kontrollpanelen.
  2. Lokalisera Utgående e-post och klicka på Öppna.
  3. I fältet för Beställningsbekräftelse kan du redigera texten som kommer med till kunden.
  4. Klicka på Spara när du är klar.