Med funktionen Presentkort kan ni erbjuda era kunder att köpa presentkort med ett visst värde, som sedan kan användas fritt i butiken.

Så här aktiverar och skapar du ett Presentkort

1. Skapa en produkt som ska generera ett presentkort. Produkten är det som kunden ser ute i butiken och produktens pris är det som fastställer värdet för presentkortet.
  2. Navigera till Inställningar och aktivera funktionen Presentkort.
  3. Klicka på Öppna som visas och välj produkten för att markera den som ett presentkort.
  4. Klart! Presentkort (med värde) kommer automatiskt att skapas efter ett köp har genomförts.
    Presentkortets kod kommer att skickas med i beställningsbekräftelsen till kunden.Presentkort som har skapats kommer ni även själva att kunna hitta
    under Kassa > Rabatter.

Bra att veta

Presentkort är som standard tidsbegränsat till 365 dagar från det att kunden har slutfört beställningen. Skulle ni vilja så kan ni ändra tiden som ett specifikt presentkort är aktivt. Detta gör ni genom att ändra giltighetstiden under Kassa > Rabatter och sen välja presentkortet i fråga.