För att aktivera Printful-kopplingen behöver du ange en Printfuls API-nyckel. API-nyckeln är specifikt för din Printful-butik och som tillåter Quickbutik att kommunicera med Printful på dina vägnar.

1. Logga in hos Printful genom att klicka här. Har du inte ett Printful-konto än? Skapa ett här, det är gratis.
  2. Navigera till Settings > Stores > API
  3. Du bör nu kunna se ett fält för din API-key. Kopiera värdet här.
  4. Navigera till Quickbutik > Inställningar och aktivera Printful.
  5. Klistra in er API-nyckel i fältet här och klart!

Kopplingen är nu aktiv och du kan nu välja hur du vill hämta produkter från Printful (automatiskt eller manuellt).