Med Produktpaket kan du skapa ett paket med två eller fler produkter till en samlad produkt. Ett paket helt enkelt.

Säljer du två enskilda produkter i butiken så som t.ex.slips och slipsnål, kan du skapa ett produktpaket med dessa två produkter i ett. När du kopplar dessa två produkter till paketet så kommer lagersaldot även att justeras för den enskilda produkten vilket förhindrar risken att man säljer fler produkter än vad man har i lager.

Så här skapar du ett produktpaket:

1. Navigera till Inställningar och aktivera Produktpaket.
  2. Skapa en ny produkt under Produkter, som ska agera som ”paketet”. Den kan heta t.ex ”Paketet för honom”
  3. Spara produkten. Uppe till höger hittar ni Produktpaket som ni kan klicka er in på. Här kan ni nu koppla till de produkter som ingår i paketet.
  4. Fortsätt sedan att redigera produkten som agerar som ett paket. Ni lägger till produktbild, pris och mer. Precis som för en vanlig produkt. Ni kan även ange ett specifikt lagersaldo för paketet om ni önskar sälja det i en begränsad upplaga.

När en kund köper produkten som agerar som ett paket, kommer nu lagersaldon för de kopplade produkter att justeras samtidigt.