Bland våra betalsätt så finns det vissa som du kan återbetala direkt från din kontrollpanel hos oss. Dessa är: Klarna, Nets, Payson 1.0, Payson 2.0 och Swish Handel.

För de andra betalsätten så behöver du genomföra återbetalningarna manuellt. Du behöver då själv ordna med återbetalningen via betalsättets kontrollpanel eller genom egen banköverföring.

Så här gör du en återbetalning i din butik:

1. Navigera till Beställningar och klicka dig in på beställningen du vill återbetala.
  2. Klicka på knappen Återbetalning.
  3. Välj sedan den summa som ska återbetalas och klicka på knappen Kör återbetalning så kan denna registreras och genomföras automatiskt.
  4. Du kan sedan logga in i din kontrollpanel hos betalsättet för att se så att återbetalningen har registrerats korrekt (valfritt).

Bra att veta

Man kan endast utföra återbetalning för hela beloppet via Payson 1.0 och Payson 2.0. För återbetalning utav valfritt belopp behöver du då själv ordna med återbetalningen via betalsättets kontrollpanel eller genom egen banköverföring.