I butiken har du olika beskrivningsfält tillgängliga. Dessa finns för produkter, kategorier och sidor.

Så här lägger du till bild och text i beskrivningsfältet:

Klicka på ikonen ”infoga bild” i textredigeringsfältet. Sedan har du tre olika alternativ för att ladda upp din bild.
infoga-bild-beskrivningsfält
  1. Du får upp en ruta där du kan välja att dra och släppa dina bilder direkt från din dator.
  2. Eller klicka på rutan för att välja en fil på datorn.
  3. Har du redan laddat upp en fil till Mediefiler kan du istället välja den lilla filikonen som heter ”bläddra”. Här finns alla bilder du har laddat upp till butikens server.