I Quickbutik lägger ni till er Facebook Pixel väldigt enkelt genom att ange ert Pixel ID.

Följ stegen nedan för att lägga till ert Facebook Pixel ID:

1. Navigera till Inställningar > Mätning & spårning i er Quickbutik kontrollpanel.
  2. Anger endast ert Pixel ID i fältet Facebook Pixel ID.
  3. Klicka på Spara ändringar.
  4. Klart!

När ni har gjort ovanstående installeras automatiskt er Facebook Pixel i er webbutik och ni behöver alltså inte lägga till något i källkoden för ert tema.

Följande händelser (events) kan nu triggas allteftersom era besökare surfar runt i butiken, lägger till varor i varukorgen och slutför beställningar: PageView, ViewContent, ViewCategory, Search, AddToCart, InitiateCheckout och Purchase.

Tips: I webbläsaren Chrome kan ni installera verktyget Facebook Pixel Helper som ni kan använda för att verifiera att er Facebook Pixel fungerar som den ska i er webbutik. Ni kan läsa mer om Facebook Pixel Helper här.

Vill du få hjälp med din marknadsföring?

Vi har skapat ett Quickbutik Specialistnätverk som finns här för att hjälpa dig inom olika områden, bland annat Marknadsföring eller Grafisk Design. Med våra specialister slipper du att bekymra dig för att hitta vem som kan hjälpa dig och kan istället fokusera på vad. Tillgång till våra certifierade specialister ingår i Quickbutik.