I Quickbutik lägger ni till er Facebook Pixel väldigt enkelt genom att ange ert Pixel ID.

Följ stegen nedan för att lägga till ert Facebook Pixel ID:

1. Navigera till Inställningar > Mätning & spårning i er Quickbutik kontrollpanel.
  2. Anger endast ert Pixel ID i fältet Facebook Pixel ID.
  3. Klicka på Spara ändringar.
  4. Klart!

När ni har gjort ovanstående installeras automatiskt er Facebook Pixel i er webbutik och ni behöver alltså inte lägga till något i källkoden för ert tema.

Följande händelser (events) kan nu triggas allteftersom era besökare surfar runt i butiken, lägger till varor i varukorgen och slutför beställningar: PageView, ViewContent, ViewCategory, Search, AddToCart, InitiateCheckout och Purchase.

Tips: I webbläsaren Chrome kan ni installera verktyget Facebook Pixel Helper som ni kan använda för att verifiera att er Facebook Pixel fungerar som den ska i er webbutik. Ni kan läsa mer om Facebook Pixel Helper här.