Säljer du produkter till flera länder kan du erbjuda dina kunder att välja vilken valuta de vill se dina produkter i med hjälp av Valutaomvandlare.

Så här aktiverar du Valutaomvandlare:

1. Navigera till Inställningar, lokalisera Valutaomvandlare. Klicka på switch-knappen för att aktivera och välj Öppna.
  2. Under Välj valutor bockar du i de valutor du vill ska finnas tillgängliga som val i din butik. Vi har stöd för CAD, CZK, DKK, EUR, GBP, NOK, PLN och USD.
  3. Klicka på Spara. Nu visas valutaomvandlaren i toppsektionen i din butik.

Bra att veta

• Valutaomvandlaren är enbart en funktion som förhandsvisar produkterna i de olika valutorna. Köpet genomförs alltid butikens huvudvaluta, vilket är den summa som kommer synas i kassan för kunden. Vill du att betalningar ska genomföras i de olika valutorna och inte endast ge en fingervisning kan du läsa om det här.
  • Valutaomvandlaren följer börsens dagskurser och priserna på produkterna i din butik är därför ständigt uppdaterade enligt dessa. Det är inte möjligt att ställa in hur mycket man vill att respektive produkt ska kosta i de olika valutorna då dessa omvandlas automatiskt.