Om du vill ändra t ex. namn eller URI för en kategori så kan du enkelt redigera kategorin under Kategorier i kontrollpanelen och därmed anpassa specifika inställningar för den.

Så här gör du:

1. Navigera till Kategorier i kontrollpanelen.
  2. Lokalisera kategorin som du vill justera och klicka på redigera via ikonen med en penna.
  3. Här får du möjlighet att anpassa kategorin och inställningarna för den.
    Du kan justera saker som namn, URI, sidbeskrivning och om det ska vara en huvudkategori/underkategori.
  4. I fältet Valfri sidbeskrivning 1 kan du lägga till önskad information, så som texter och bilder. Detta kommer då visas högst upp på kategorisidan.
  5. I fältet Valfri sidbeskrivning 2 kan du lägga till information som visas längst ned på kategorisidan och hamnar då under dina produkter som är kopplade till kategorin.
  6. Klicka sedan på Spara.