När du har startat din gratis testperiod på 14 dagar så kan du prova i stort sett alla funktioner. Även de som ser utgråade ut. Du utvärderar alltid prisplan Startup inledningsvis men du kan även aktivera funktioner som tillhör andra prisplaner under gratisperioden och då utvärdera prisplan Standard och Pro.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar i kontrollpanelen så får du en översikt över samtliga funktioner.
    De funktioner som inte tillhör din nuvarande prisplan kommer att vara utgråade.
  2. Sätt muspekaren över funktionen och klicka på switch-knappen för att aktivera.
    Du blir informerad om att funktionen tillhör antingen prisplan Standard eller Pro och att du kan använda den kostnadsfritt under gratisperioden.
  3. Klicka på ”Jag förstår, tack” för att aktivera funktionen. Du kan därefter klicka på Öppna och göra specifika inställningar för respektive funktion du aktiverar.

Bra att veta

Det finns dock några få funktioner som du behöver ha en aktiv prisplan för att kunna använda. En aktiv prisplan innebär att du väljer att lägga till dina betalningsuppgifter, väljer betalperiod och startar din prenumeration.

Dessa funktioner är:

• Egna Script
  • Quickbutik API
  • Ansöka/Aktivera Klarna och Nets.