Med hjälp av plocklistor kan du hantera dina beställningar snabbare och enklare. Det kan användas för snabbare överblick över vad som skall plockas från lagret och du kan på så sätt hantera dina beställningar på bästa sätt.

Så här aktiverar du Plocklistor:

1. Navigera till Inställningar > Plocklistor.
  2. Klicka på switch-knappen så att den blir blå för att aktivera.
  3. Klicka sedan på Öppna för att få en kort introduktion om hur det fungerar.

Bra att veta

• Du kan skapa en plocklista med inställningar som att det ska sorteras efter artikelnummer, lagerplats, antal, rubrik och ordernummer. Du kan även välja om det ska sorteras i ordningen stigande eller fallande.
  • I plocklistan så visas SKU, lagerplats, antal, Produktnamn, Kommentar(av kund) och ordernummer.