Ja, det är absolut möjligt att dölja produkter i din butik. Detta kan vara bra att göra om du vet att produkten inte kommer finnas i lager en längre tid eller om du vill skapa en produkt i förtid som senare kommer finnas i lager. Att dölja en produkt innebär att produkten inte kommer vara synlig i produktlistorna i din butik. Det kommer dock alltid finnas en direktlänk till produkten. Detta beror på att det alltid genereras en länk när man skapar en produkt.

Så här döljer du en produkt:

1. Navigera till Produkter i din kontrollpanel.
  2. Klicka dig in i redigeringsläget på produkten som du vill dölja.
  3. Klicka sedan på switch-knappen så att den blir grå/vit för att dölja produkten.
  4. Spara.
Synlig produkt
Synlig produkt

Dold / osynlig produkt
Dold / osynlig produkt

Bra att veta

Har du använt produkten i en annons och en kund har sparat länken till produkten eller om sökmotorer har indexerat sidan så är det fortfarande möjligt för kunder att hitta till produkten via dessa. De kommer då in via direktlänken till produkten.