Ja, vill ni dölja en produkt i er webbutik, för att t.ex. sedan själva kunna dela ut länken till utvalda kunder, så gör ni det enkelt i er kontrollpanel under Produkter.

Klicka er först in på produkten ni vill dölja och klicka sedan på switch-knappen (se bilder nedan) för att dölja produkten. Glöm inte att spara.

Synlig produkt
Synlig produkt

Dold / osynlig produkt
Dold / osynlig produkt

En dold / osynlig produkt listas inte på era kategorisidor och är inte heller sökbar i er webbutik utan nås enbart via direktlänk.

Observera att detta inte är en funktion för att förhindra köp av en produkt. Om ni inte vill att en produkt ska gå att beställa så behöver ni säkerställa att ni anger 0 under Lagersaldo samt att ni ställer in Slutsåld vid 0 för produkten. Detta då det är möjligt att era kunder delar länken samt att produkten/länken indexeras av sökmotorer m.m.