I Quickbutik har du möjlighet för att koppla till er befintliga egna domän även i butikens kassa.

Det betyder att istället för att kunder checkar ut på adressen https://checkout.quickbutik.com kommer man istället att kunna checka ut på t.ex https://checkout.minbutik.se. Detta är till fördel för dig som önskar att köra helt och hållet på er egna domän utan att quickbutik.com syns i kundens köpflöde.

Så här aktiverar du egen domän i butikens kassa:

1. Logga in till din kontrollpanel hos din domänleverantör
  2. Navigera till sektionen ”DNS”/DNS-inställningar eller liknande.
  3. Skapa en ny rad där ni anger checkout och väljer typ CNAME till följande domän/data: custom.quickbutik.com
  4. Spara och klart.

Det tar nu upp till några timmar innan ändringarna helt har verkställts. Skulle det vara så att du fastnade vid punkt 3 rekommenderas det att du söker efter hjälp i domänleverantörens hjälpcenter eller tar kontakt med deras support för hjälp med detta.

Du har nu ett sista steg kvar för att koppla domänen till kassan:

1. Logga in på din kontrollpanel hos Quickbutik.
  2. Navigera till Inställningar > Domän.
  3. Vid Domän för kassan klickar ni Aktivera.
  4. Klart. Kassan körs nu på er egna domän.