För dig med prisplan Standard eller Pro, har du möjlighet för att koppla till er befintliga egna domän även i butikens kassa.

Det betyder att istället för att kunder checkar ut på adressen https://checkout.quickbutik.com kommer man istället att kunna checka ut på t.ex https://checkout.minbutik.se. Detta är till fördel för dig som önskar att köra helt och hållet på er egna domän utan att quickbutik.com syns i kundens köpflöde.

Så aktiverar du egen domän i butikens kassa:

1. Logga in till din kontrollpanel hos din domänleverantör
  2. Navigera till sektionen ”DNS”/DNS-inställningar eller liknande.
  3. Skapa en ny rad där ni anger checkout och väljer typ CNAME till följande domän/data: checkout.quickbutik.com
  4. Spara och klart!

Det tar nu upp till några timmar innan ändringarna helt har verkställts. Skulle det vara så att du fastnade vid punkt 3 rekommenderas det att du söker efter hjälp i domänleverantörens hjälpcenter eller tar kontakt med deras support för hjälp med detta.

När du är klar med pekningen för kassans domän, har du nu ett sista steg kvar och det är i din kontrollpanel hos Quickbutik:

1. Logga in på din kontrollpanel hos Quickbutik.
  2. Navigera till Inställningar > Egen domän.
  3. Vid Domän i kassan klickar ni Aktivera.
  4. Klart! Kassan körs nu på er egna domän.