Ja, du kan sälja momsfritt till specifika länder. De länder som du anger som momsfria kommer påverka både privatpersoner samt företag.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar > Allmänt i kontrollpanelen.
  2. Lokalisera rubriken Sälj utan moms till specifika länder och välj önskat land i rullistan.
  3. Klicka på Spara.

Detta kan vara bra för dig som säljer till länder utanför EU exempelvis Norge och kunden betalar moms i sitt land när de mottager ordern.