Ja. Du kan enkelt aktivera funktionen Momsväljare som du hittar under Inställningar i kontrollpanelen. Du får då möjlighet att visa priser exkl./inkl. moms i din butik. Detta är möjligt i prisplan Startup, Standard och Pro.

Det kan visas olika beroende på vilket tema som du valt för butiken men hittas generellt i Toppsektionen i din webbutik. Med momsväljaren kan du erbjuda dina kunder att själva välja om dem vill se priser exkl. eller inkl. moms.

momsvaljare