När du redigerar i beställningen i Quickbutik eller hos betalsättet så fungerar inte Markera som Skickad då uppgifterna inte stämmer överens med beställningen på båda ställena.

Det skickas en signal till Klarna, Nets, Payson när man trycker på Markera som skickad som ska aktivera betalningen hos betalsättet som då inte fungerar om uppgifterna i beställningen har ändrats. Du får då upp ett meddelande i butiken som säger ”Kunde inte markera ordern som skickad. (betalsätt) hittar inte reservationsnummer.” eller liknande.

Då behöver du aktivera betalningen manuellt hos betalsättet. Det gör du genom att logga in i din kontrollpanel hos betalsättet och hanterar ordern manuellt.

Så här gör du för Markera som skickad:

1. Säkerställ att du hanterat beställningen manuellt hos betalsättet.
  2. Navigera sedan till Beställningar i kontrollpanelen i Quickbutik.
  3. Tryck på ”Markera som skickad”.
  4. Välj att bocka ur Aktivera hos X” (Klarna, Nets, Payson). När du bockar ur skickas ingen signal till betalsättet.
    Skärmavbild 2020-09-01 kl. 10.05.14
    Skärmavbild 2020-09-01 kl. 10.05.06
  5. Klicka sedan på knappen ”Markera som skickad”.
  6. Klart.