Med Automatisk återkoppling kan du automatiskt skicka ut ett e-postmeddelande till en kund som har handlat i din butik. Detta är ett perfekt sätt att återkoppla till kunden efter varorna levererats t.ex. för att samla in omdömen.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar > Automatisk återkoppling.
  2. Klicka på switch-knappen för att aktivera och klicka sedan på Öppna.
  3. Börja med att ange en rubrik för e-postutskicket. Taggen {{shop.name}} är dynamisk och kommer visa ditt butiksnamn.
  4. Ställ sedan in ditt meddelande till kunden. Samtliga taggar som ligger i meddelandet är dynamiska och kommer anpassas efter kundens order.
  5. Välj hur många dagar efter beställningen har markerats som skickad som meddelandet ska skickas till kunden.
  6. Spara.

Bra att veta:

Använder du Automatiskt återkoppling kan du även samla in Produktomdömen för en hel beställning direkt via en och samma länk. Använd då taggen {{order.link_order_review}} för att få med länken i mailet för automatisk återkoppling.