Stripe är en av de betalsätten som Quickbutik erbjuder. Genom Stripe kan du ta betalt från de vanligaste svenska och internationella kort (VISA, MasterCard & AMEX-kort).

Det behövs inget specifikt avtal för att börja använda betalsättet Stripe i sin webbutik hos Quickbutik – det enda som du behöver göra är att registrera sig, vilket man smidigt kan göra när du Aktiverar betalsättet i ditt kontrollpanel.

1. Navigera till ”Inställningar” > ”Betalsätt”
  2. Klicka ”Aktivera” för Stripe
  3. Du tas nu till Stripe’s sida där du får möjlighet att registrera dig.
  4. Fyll i samtliga uppgifter som bland annat är dina företagsuppgifter samt på vilket bankkonto överföringar skall ske till.
  5. När du sparar tas du nu tillbaka till Quickbutik. Betalsättet är nu aktivt och smidigt integrerat i din butikskassa.
  6. Du är redo att ta betalt!

Stripe tar inga avgifter om inte du säljer något. Du kan läsa mer om Stripe’s kostnader här.