När du har fått en beställning och kunden har använt en rabatt i din butik kommer detta att synas på beställningen under Detaljer.

Så här ser du vilken rabatt som använts:

1. Navigera till Beställningar och klicka på Hantera för beställningen det gäller.
  2. Under rubriken Detaljer kommer det finnas en rad för Rabatt och du kan klicka på Se hur rabatten har uträknats.
  3. Därefter visas vilken rabatt det är, eventuellt en rabattkod och en uträkning på rabatten.

Detaljer-vilken-rabatt-uträkning