Du har alltid en gratisperiod på 14 dagar hos oss för att du ska kunna testa och få en känsla för vad det innebär att ha en butik med Quickbutik. Butiken kommer automatiskt att avslutas efter dina 14 dagar om du inte själv aktivt väljer att fortsätta. Aktiverar du butiken under din gratisperiod så betalar du först när gratisperioden löpt ut och betalningarna/förnyelserna sker därefter automatiskt i förskott, likt en prenumeration på Netflix, Viaplay, Spotify etc.

Så här aktiverar du din butik med en prisplan:

 1. Navigera till dina Användarinställningar som är en ikon längst upp i kontrollpanelen.
 2. Klicka på knappen Aktivera butiken.
 3. Välj den prisplan som du vill aktivera för butiken.
 4. Därefter får du upp de betalperioder som är möjliga för din prisplan. Välj hur du önskar betala som ex. månadsvis, kvartalsvis, årsvis.
 5. Ange dina kortuppgifter som du vill att transaktionen ska dras ifrån.
 6. Fyll sedan i dina Ägaruppgifter till vänster.
 7. Under rubriken ”Att betala” så ser du vilken prisplan och betalperiod du valt, moms och totalsumma för din första transaktion. Se över dina val så att det är rätt och att dina uppgifter är korrekt angivna.
 8. Klicka på Aktivera butiken.

Bra att veta

 • Om du fortfarande är under din gratisperiod så kommer en transaktion att göras först efter gratisperioden löpt ut. Därefter sker en förnyelse automatiskt i förskott enligt den betalperiod som du valt från samma kort som du angett för betalning.
 • Alla dina kvitton kommer samlas under dina användarinställningar. Läs mer om hur du hittar och sparar ner dem här.

 • Att aktivera din butik innebär inte att butiken blir offentlig. För att lansera din butik behöver du avaktivera Privatläge under Inställningar.

Var detta till hjälp?