En prefix är en förstavelse som finns i första delen av länkadressen för just sidor. Detta är valfritt att ändra. Som standard är prefixen “Sidor” men du kan ta bort och ändra den.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar > Sökmotooptimering och lokalisera Länkadresser.
  2. Under Prefix för Sidor kan du ta bort, eller ändra prefixen till exempel pages.
    Viktigt att tänka på är att här fyller du endast i själva ordet för prefixen och inte mer.
  3. När du är klar så klickar du på Spara ändringar.