Du kan i butiken skapa sidor med mer information om ditt företag eller annat innehåll. Sidor används ofta till statiskt innehåll. Du kan välja att skriva text, infoga bilder och länkar.

Detta kan vara bra om du vill dela med dig av nyheter inom företaget, din företagsresa som t ex. en Om oss sida. Du kan även välja att lägga till i din navigering för att kunder enkelt ska kunna hitta till sidan.

Så här skapar du en sida:

1. Navigera till Sidor i din kontrollpanel.
  2. Här visas en lista på det sidor som redan är skapade.
  3. För att skapa en ny sida klickar du på Skapa sida.
  4. Här får du möjlighet att ange Sidtitel, Sidbeskrivning för din sida.
  5. Välj om du vill lägga till sidan i din navigering och i vilken av dina menyer i butiken den ska finnas.
  6. I fältet för Innehåll anger du din text, infogar dina bilder och eventuella länkar.
  7. Klicka sedan på Spara när du är klar.

Bra att veta

Om du vill skapa en landningssida i din butik så är det också möjligt. Du hittar en guide för detta här.