Med Quickbutik så finns funktionen Julkalender att aktivera för att skapa spänning, dagliga erbjudanden och framförallt återkommande besökare varje dag fram tills julafton.

Mellan 1-24 december kan du lägga till en julklapp, som kan öppnas upp av besökaren när dagen inträffar. Julklappen kan vara allt från generösa erbjudanden, tips eller tävlingar i din butik, till dagens blogginlägg eller juldikt.

Hur fungerar det?

1. Aktivera Julkalender under Inställningar.
  2. Öppna Julkalender. I översikten för Julkalender kan du överst nu lägga till en julklapp för en specifik dag.
  3. Välj dagen i december.
  4. Ange destination, vart besökaren kommer till när de öppnar luckan. Det är här ni bestämmer vad som skall finnas bakom luckan för just den dagen ni har valt.Här kan det vara till exempel:

– Länk till en kategori, som t.ex Strumpor, där ni även har ställt in en rabatt på 20% att gälla på just den dagen. När man då öppnar luckan den dagen, kommer man då till Strumpor till 20% rabatt. Ni kan även skapa Notiser, Popups eller Ribbons för kategorisidan som visas för just den dagen – för att meddela att detta är dagens erbjudande.

– Länk till en specifik produkt som är t.ex dagens produkt.

– Länk till blogginlägg med t.ex dagens julrecept, juldikt, jultips eller annat.

Funktionen ingår i alla prisplaner – Startup, Standard och Pro.