Med Quickbutik kan du aktivera funktionen Julkalender för att skapa spänning, dagliga erbjudanden och framförallt återkommande besökare varje dag fram till julafton.

Mellan 1-24 december kan du lägga till en julklapp som kan öppnas av besökaren när dagen inträffar. Julklappen kan vara allt från generösa erbjudanden, tips eller tävlingar i din butik, till dagens blogginlägg eller juldikt.

Hur fungerar det?

1. Aktivera Julkalender under Inställningar.
  2. Öppna Julkalender. I översikten för Julkalender kan du överst nu lägga till en julklapp för en specifik dag.
  3. Välj dagen du önskar i december.
  4. Ange destination, alltså vart besökaren kommer till när de öppnar luckan. Det är här ni bestämmer vad som skall finnas bakom luckan för just den dagen ni har valt. Här kan det till exempel vara:- Länk till en kategori, som t.ex Strumpor, där ni även har ställt in en rabatt på 20% som gäller på just den dagen. När man då öppnar luckan den dagen, kommer man till Strumpor med 20% rabatt. Ni kan även skapa Notiser, Popups eller Ribbons för kategorisidan som visas för just den dagen, för att meddela att detta är dagens erbjudande.

– Länk till en specifik produkt som t.ex. är dagens produkt.

– Länk till blogginlägg med t.ex. dagens julrecept, juldikt, jultips eller annat.

Funktionen ingår i alla prisplaner – Startup, Standard och Pro.