Du kan enkelt redigera sidan som visas för dina kunder efter att deras köp genomförts. Detta kan vara användbart om du till exempel vill tacka kunden för att han eller hon handlat hos dig, ge information om att beställningen är mottagen och att beställningsbekräftelsen kommer via mail.

Så här gör du:

1. Navigera till Sidor i butikens kontrollpanel och lokalisera sidan med texten /success (visas efter genomfört köp) under sidrubriken.
  2. Klicka på sidans rubrik eller ikonen med en penna till höger om sidans rubrik för att redigera den.
  3. Ange en Sidtitel och välj om du vill ange innehållet som Textinnehåll eller med hjälp av Sidbyggaren.
  4. Lägg in det innehåll som du önskar ha på din genomfört köp-sida och klicka på Spara. Klart!