Om du har tagit bort eller vid skapande tillfället valde att inte lägga till sidan i din navigering, det vill säga, din meny så kan du göra det i efterhand via redigeringsläget för sidan.

Så här gör du:

1. Navigera till Sidor i kontrollpanelen.
  2. Klicka på redigera för sidan du vill lägga till i menyn.
  3. Lokalisera rubriken Menypunkt och i rullistan för Lägg till i navigering väljer du den meny du vill lägga till sidan i.
  4. Klicka sedan på Spara.

Du kan även lägga till menypunkter och byta plats på dem under Utseende > Navigering i kontrollpanelen.

Så här gör du:

1. Navigera till Utseende > Navigering.
  2. Tryck på Lägg till menypunkt.
  3. Här väljer du att lägga till en Sida samt vilken sida det är.
  4. Klicka sedan på Spara.