Om du vill ändra hur priserna visas i butiken, det vill säga, prisformatet – så är detta möjligt under Inställningar i kontrollpanelen. Det kan vara bra om du t ex. vill att det ska visas 1234:- istället för 1234 SEK.

Så här gör du:

1. Navigera till Inställningar > Allmänt i kontrollpanelen.
  2. Lokalisera rubriken Prisformat och välj i rullistan önskat prisformat.
  3. Klicka på Spara.

Bra att veta

Prisformatet du väljer är endast kopplat till huvudvalutan för din butik. Om du använder dig av flera valutor i butiken kommer decimaler alltid att visas för övriga valutor.