Google Search Console hjälper dig hålla koll på, och underhålla, din webbplats placering på Google. Tjänsten är helt kostnadsfri, och du kan läsa mer om Google Search Console här.

Gör så här för att ansluta din butik:

1. På startsidan i Google Search Console klickar du på Hantera egendomar > Verifiera den här egendomen / Skapa ny egendom intill den egendom som ska verifieras.
  2. Välj alternativet meta-tagg (HTML-tagg)
    Search Console-guide
  3. Lägg till meta-taggen i din Kontrollpanel under Inställningar > Egna scripts > Egna scripts i källkoden (head)
  4. Spara och det är klart!