Butikens menypunkter finns i olika navigeringar som alla kan hanteras under Utseende > Navigering.

Menypunkter i butiken kan bestå av kategorier, sidor, produkter och valfria länkar. Dessa kan vara blandade med varandra och sorteras i den ordningen man önskar.

Navigeringar (menyer) brukar oftast vara huvudmeny, toppmeny, sidfotsmeny och/eller sidomeny. Vilka som är tillgängliga och användbara för din butik beror på temat du använder, dock är huvudmenyn alltid tillgänglig.

Menypunkter kan skapas i samband med att man skapar en kategori eller sida, men även i Navigering genom att klicka på + Lägg till menypunkt.