En sidkarta, eller sitemap, är en fil som är som en karta över din webbplats – en webbplatskarta. Den underlättar för sökmotorer att hitta och indexera alla dina produktsidor och göra dem sökbara.

Så här hittar du din webbplatskarta:

1. Navigera till Inställningar och lokalisera Sökmotoroptimering (SEO).
  2. I fältet ”Butikens sidkarta” hittar du länken som används.
  3. Kopiera länken och dela den till önskade sökmotorer.
  4. Klart!

Tips

Du kan också lägga till /sitemap.xml efter din butiks domännamn för att snabbt få fram din sidkarta.