Om du behöver ta kontakt med supporten så har du en chatt tillgänglig när du är inloggad i din butik.

Så här gör du:

1. Navigera till ikonen ”Behöver du hjälp?” med ett frågetecken i kontrollpanelen.
  2. Klicka på den knappen Chatta med oss här.
  3. Du kan här välja att se dina tidigare konversationer via ”Se alla dina tidigare konversationer
  4. Klicka på Skicka ett meddelande till oss för att starta en ny konversation.
  5. Ställ din fråga och supporten kommer att hjälpa dig vidare så fort som möjligt.
    Svar från chatten skickas till din e-post och syns även i din kontrollpanel.