Det är möjligt att dölja en kategori genom att ta bort kategorins menypunkt i navigeringen. Kategorin kommer fortfarande vara tillgänglig om man har åtkomst till kategorilänken. Önskar du att inte detta skall finnas alls behöver du ta bort kategorin.

Så här gör du:

1. Navigera till Kategorier och lokalisera kategorin vars menypunkt du önskar ta bort.
  2. Klicka på Redigera kategori (ikon med en penna).
  3. Vid fältet Menypunkt väljer du att bocka i Ta bort från meny.
  4. Spara. Kategorin skall inte längre ha några menypunkter och därmed inte vara synlig i butiken.