Det är möjligt att dölja en kategori genom att ta bort kategorins menypunkt i navigeringen.

Detta gör du genom att:

1. Gå till Kategorier > Redigera kategori (välj kategorin vars menypunkt du önskar ta bort)
  2. Vid Navigering väljer du att klicka Ta bort.
  3. Spara och klart. Kategorin skall inte längre ha några menypunkter och därmed inte vara synlig i butiken.

Kategorin kommer fortfarande vara tillgänglig om man har åtkomst till kategorilänken. Önskar ni att inte detta skall finnas alls är det enklaste sättet att ta bort kategorin.

Önskar du att dölja specifika produkter så har vi en guide för det här.