Med funktionen Multibutik kan du koppla ihop flera av dina butiker för smidigare hantering och sälja i flera butiker samtidigt. Kopplingen sker från huvudbutiken till en eller flera av era andra butiker.

Så här gör du för att skapa en ny butik och kopiera innehåll till butiken:

1. Navigera till Inställningar > Multibutik.
  2. Klicka på Starta ny webbutik.
  3. Ange den nya butikens namn och välj språk och valuta för butiken. Detta kan givetvis ändras senare också.
  4. Klicka i Kopiera innehållet från huvudbutiken.
  5. Välj om du önskar använda din befintliga inloggning eller nya.
  6. Klicka på Skapa butik. Din nya butik skapas nu upp och innehållet kopieras över.

Så här gör du för att koppla en ny butik som redan har skapats:

1. Navigera till Inställningar i kontrollpanelen och lokalisera Multibutik.
  2. Aktivera funktionen genom att klicka på switch-knappen och välj Öppna.
  3. Klicka på Skapa ny koppling till webbutik.
  4. Logga in på butiken och välj hur kopplingen ska fungera.
  5. Klicka på Aktivera koppling.
  6. Klart. Din nya butik läggs till och är kopplad till din huvudbutik.