I Quickbutik lägger ni enkelt till en notis för att informera era besökare om Cookies / Kakor genom att aktivera notisen under Inställningar > Allmänt. Där kan ni ställa in meddelandet samt färger för notisen.

Inställningar för Cookie-notis.
Inställningar för Cookie-notis.

När ni har aktiverat notisen visas denna för alla besökare till er webbutik. Klickar man bort Cookie-notisen så visas den inte igen om man besöker webbutiken inom 14 dagar. Detta beror dock även på besökarens inställningar i webbläsaren.