I Quickbutik lägger ni enkelt till en notis för att informera era besökare om Cookies / Kakor genom att aktivera notisen under Inställningar > Allmänt. Där kan ni ställa in meddelandet samt färger för notisen.

Inställningar för Cookie-notis.
Inställningar för Cookie-notis.

När ni har aktiverat notisen visas denna för alla besökare till er webbutik. Klickar man bort Cookie notisen så visas den inte igen om man besöker webbutiken inom 14 dagar. Detta beror dock även på besökarens inställningar i webbläsaren.