Bredda din försäljning till fler länder och öppna upp till en bredare kundgrupp genom att erbjuda flera språk i din butik.

För att lägga till flera språk i din butik behöver du göra följande:

1. Navigera in till Inställningar och leta upp funktionen Flera Språk.
  2. Aktivera Flera språk genom att klicka på switchen och klicka därefter på Öppna.
  3. För att lägga till och översätta ett nytt språk klickar du på knappen +Lägg till nytt språk. Välj sedan det nya språket ihop med en önskvärd valuta.
    Skärmavbild 2019-09-19 kl. 16.46.57Skärmavbild 2019-09-19 kl. 16.48.53
  4. För att påbörja översättningen så klickar du dig in på den blåa knappen till höger om språket med två vita pilar i en cirkel (se nedan).
    Skärmavbild 2019-09-23 kl. 15.57.04
  5. Du översätter nu din butik genom att klicka in på de olika sektionerna och översätter till höger om ditt originalspråk.

Om originalet av en sida är skapad med sidbyggaren så måste man skapa en sida på det önskade språket och koppla sidan under Flera språk > Sidor.
Skärmavbild 2019-09-23 kl. 16.08.22

Visas inte allt ditt innehåll under Flera Språk?

Detta kan bero på att du nyligen har lagt till innehåll och då måste texterna läsas in på nytt. Detta gör du genom att klicka på kugghjulet som finns bredvid varje språk och därefter klickar du på länken ”Läs in på nytt ”. Klart!
Skärmavbild 2019-09-23 kl. 16.21.57

Funktionen Flera språk ingår i prisplanerna Standard och Pro.