SSL-certifikat (https) ingår i Quickbutik och med några klick är det aktiverat. Vi rekommenderar att ni först aktiverar SSL (https) när butiken kör på er egna domän.

För att aktivera SSL (https) i din butik gör du så här:

1. Navigera till Inställningar.
  2. Aktivera SSL-säkerhet (https).
  3. Klart!
Ta hjälp av vårt specialistnätverk!
Vill du få hjälp med att sätta upp hela eller delar av din butik?

Vi har skapat ett Quickbutik Specialistnätverk med certifierade specialister som finns här för att hjälpa dig inom olika områden. Med våra specialister slipper du att bekymra dig för att hitta vem som kan hjälpa dig och kan istället fokusera på vad.

Tillgång till vårt specialistnätverk ingår i Quickbutik. Läs mer här: Uppsättning av butiken.