SSL är ett säkerhetscertifikat som krypterar informationen mellan din butik och kunden så att anslutningen ska bli säkrare. Många känner nog igen SSL på det tillägg det har på adressen, då man får ett https istället för enbart http. Att aktivera SSL är en god idé då din butik upplevs som säkrare, vilket kunder ofta uppskattar och kan göra att de känner sig mer benägna att handla i din butik.

SSL-certifikat (https) ingår i Quickbutik och med bara några få klick kan du få det aktiverat. Notera dock gärna att vi rekommenderar att du först aktiverar din SSL när butiken använder på din egna domän.

För att aktivera SSL (https) i din butik gör du så här:

1. Navigera till Inställningar.
  2. Aktivera SSL-säkerhet (https).
  3. Klart!