En webbutik utan produkter är inte bra, eller hur? Låt oss komma igång med att skapa produkter!

Navigera till Produkter i din kontrollpanel.

1. Klicka på knappen ”+ Skapa Produkt” som du hittar längst upp till höger.
  2. Lägg till en titel för produkten, pris för produkten (inkl. moms), bilder på produkten, produkttext samt i vilken/vilka kategori(er) ni önskar att produkten ska finnas i.
  3. Spara och du har skapat din produkt!

Efter att du har sparat produkten så får du möjligheten att lägga till fler detaljer som lagersaldo, artikelnummer, tillverkare, m.m.

Om du önskar så kan du även lägga till val och variationer på din produkt. För att göra detta så lokaliserar du sektionen Val & Varianter och bockar i detta, sedan trycker du på knappen Skapa val & varianter. Du får då en popup som ber dig att ange valens titel och sedan den variation som du önskar ha. När du angett detta så trycker du på Spara val & Varianter och du kan därefter lägga till fler varianter samt även pris för dessa varianterna. När du har lagt till alla de val och varianter som du önskar för din produkt så trycker du åter igen på Spara Val & Varianter. När detta har blivit sparat så kan du lägga till lagerstatus för vardera variant, samt om du trycker på kugghjulet vid vardera variant så kan du ange artikelnummer, vikt, inköpspris och även koppla en specifik bild till just den varianten.

Skapa produkt - Quickbutik

Tips! Du kan även kopiera en befintlig produkt och på så sätt skapa flera produkter snabbare. Det gör du genom att trycka på knappen som är bredvid Switch-knappen i översta högra hörnet.

kopieraprodukt